Homepage / Verbouw

Verbouw

De keuken verbouwen?
De badkamer van je dromen verwezenlijken?
Eindelijk de trap eens onder handen nemen?
De gehele woonkamer aanpakken?

Een woning verbouwen, dat doe je niet zomaar. Het verbouwen van een woning brengt ontzettend veel handelingen met zich mee. Het is daarom belangrijk om aan de slag te gaan met mensen die verstand van zaken hebben, zodat jouw verbouwing je niet onnodig veel stress oplevert en extra geld kost. Wil jij de verbouwing van je woning overlaten aan professionals? Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je vol enthousiasme meer over de mogelijkheden.

Huis laten verbouwen

Wat kost het laten verbouwen van een woning?
Hoelang duurt de verbouwing van een keuken of badkamer?
Wanneer zouden jullie kunnen starten met het verbouwen van mijn woning?

Het zijn vaak gestelde vragen waarop we je helaas geen eenduidig antwoord kunnen geven.

De antwoorden op bovengenoemde vragen zijn volledig afhankelijk van jouw wensen en eisen. Om deze reden horen we graag hoe jouw droomverbouwing eruitziet, zodat we je op basis van deze informatie een gratis en onafhankelijk advies kunnen geven. Met onze expertise weten we jouw ideeën om te zetten in realistische resultaten die indruk maken. De waarde van jouw woning en het wooncomfort verhogen? Met een verbouwing van Elmaas Technic wordt het werkelijkheid.

Snel leveren en meteen monteren

Elmaas garandeert dat uw product snel wordt geleverd inclusief montage en afwerking. Dit is wat ons uniek maakt en onderscheidt in de huidige markt.
Daarnaast hebben wij geen tussenpersonen en schakelen wij direct met de fabrikanten waardoor het process veel sneller & goedkoper verloopt.

Vakkundige montage

Bij ons kunt u er ook op vertrouwen dat de montage vakkundig & snel wordt uitgevoerd. Hieronder ziet u één video van onze vele projecten van een schuifpui hoek. Deze hebben wij geplaatst met ons team.

Waarom Elmaas

Wij combineren de beste materialen en producten, met onze jarenlange expertise, om de meest passende oplossing aan u te bieden. Tevens kunnen wij snel leveren, monteren en afwerken van begin tot eind.

 • Korte levertijden inclusief montage
 • Meteen uw product laten monteren
 • Klantvriendelijke monteurs en 1 aanspreekpunt
 • Gespecialiseerd in het creëren van schuifpuien die indruk maken
 • Schuifpuien op maat voor een aantrekkelijk tarief
 • Keuze uit aluminium en kunststof kozijnen van hoge kwaliteit
 • Gratis advies en offerte
 • Streeft naar absolute perfectie. Wij zijn pas tevreden wanneer alles klopt
 • 10 jaar garantie

Meer informatie

Zou je graag meer te weten komen over het laten verbouwen van je woning? Of heb je een vraag over één van onze andere diensten, zoals het laten plaatsen van schuifpuien, het op maat laten maken van kozijnen of het laten plaatsen van een aanbouw? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar je wensen.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.