Homepage / Over ons

Over ons

Wij: Elias en Ibrahim zijn de gezichten achter Elmaas. Onze roots liggen in Syrië, vandaar de naam Elmaas: Syrisch voor groeidiamant. In 2015 zijn we vanwege de burgeroorlog noodgedwongen naar Nederland gevlucht. Gelukkig hebben we aan de Maas in Brabant een tweede thuis en nieuwe toekomst gevonden. Syrië zit in ons hart en in onze genen. In onze cultuur worden ambachten van generatie op generatie doorgegeven.

‘Een diamant schittert niet zonder slijpen’

Met dit spreekwoord zijn wij het roerend eens. Vakmanschap en een passie voor houtbewerking is ons met de paplepel ingegoten.De kneepjes van het vak hebben wij zowel van onze vader als opa geleerd. Van timmer-, elektra-, loodgieterswerk, verbouwingen tot en met het begeleiden van (nieuw)bouwprojecten.

Hierdoor beheersen wij het bouwproces van A- tot Z. Eeuwenoude tradities combineren wij met moderne technieken en de nodige creativiteit. Met innovatief vakwerk als resultaat. Inmiddels hebben wij ons werkveld van bouwexpert- naar schuifpui-specialist verschoven.

Aan de weg blijven timmeren

Onze afkomst en hard werken heeft ons veel goeds gebracht. Als ondernemer willen wij ook graag anderen vooruit helpen. Dit doen wij o.a. door met vakmensen uit ons Syrische netwerk samen te werken. Tegelijkertijd leiden we talent uit alle windstreken op. Zelf volgen we ook de nodige trainingen, en workshops.

We willen blijven groeien: als mens en ondernemer. Groei zit ‘m niet alleen in expansie, of het vergroten van kennis. Maar ook in innovaties. Met enthousiasme ontwikkelen wij geregeld nieuwe producten zoals onze Elmaas extra’s. En wie weet wat er volgt. Niet voor niets refereert onze naam naar Elmaas: groeidiamant.

Ibrahim

‘De vraag is niet OF het kan, maar HOE iets aan te pakken. Niets meer en niets minder dan dat.’Hi!

Ibrahim Haddad

Elmaas is opgericht door de broers Ibrahim en Elias. Ibrahim: ‘Van jongs af aan heb ik al een fascinatie voor ambachtelijk werk. Ik heb dan ook jarenlang als ambachtsman voor ons familiebedrijf in Syrië gewerkt. Het runnen van een eigen onderneming voelt voor mij als een tweede natuur.’ Ibrahim is gezegend met twee gouden handjes en is vakman in hart en nieren. Zijn werk als schuifpui- specialist stelt hem in staat om zijn passie voor hout en glas te combineren.

Elias

‘Wij zijn er voor jou. Laat ons jouw visie vertalen naar mogelijkheden.’

Elias Haddad

Daar waar Ibrahim zijn handen uit de mouwen steekt op de werkvloer, is Elias stille kracht achter de schermen. Elias denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. ‘Ik zie mezelf als frontman van de band of beter gezegd de backoffice! Administratie, projectmanagement, klantencontact, ik pak het allemaal op. ‘Wensen van klanten vertalen in concrete plannen is mijn grootste doel.’ Beide broers staan graag voor je klaar: de één op kantoor, de ander op locatie.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
  • Snelle levering.
  • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
  • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

    Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.