Homepage / Renovatie & afbouw

Renovatie & afbouw

Ben je op zoek naar een partij die…
de renovatie van je woning realiseert?
actief met je meedenkt en je tijdens het proces van A tot Z ontzorgt?
alle vakmensen en kennis in huis heeft om het project in goede banen te laten verlopen?
Elmaas Technic is dé oplossing.

Bij Elmaas Technic werken we samen met specialisten die geen enkele renovatie uit de weg gaan. Van elektra tot timmerwerk en van stucwerk tot tegelzetten: wij keren onze rechterhand(en) er niet voor om. Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je met veel enthousiasme graag meer over de mogelijkheden.

Woning laten renoveren

Jouw woning in een nieuw jasje steken, zodat deze weer aan al je wensen en eisen voldoet? Of de achterstallige en vervallen onderdelen eens flink onder handen laten nemen?Tijdens een renovatie kunnen er allerlei onverwachte zaken aan het licht komen, maar laten wij dat nu net als een uitdaging zien. Jouw woning laten renoveren? Bij Elmaas worden we er razend enthousiast van.

Onze werkwijze

Graag komen we bij je langs voor een kennismakings- en oriëntatiegesprek. Tijdens deze ontmoeting bekijken we jouw woning en brengen al je wensen, eisen en budget in kaart. Op basis van onze bevindingen brengen we vervolgens een onafhankelijk en vrijblijvend advies uit. Kies jij ervoor om ons jouw renovatie te laten realiseren, dan ontzorgen wij je volledig. We nemen het gehele project voor onze rekening, zodat het van A tot Z perfect wordt uitgevoerd.

Snel leveren en meteen monteren

Elmaas garandeert dat uw product snel wordt geleverd inclusief montage en afwerking. Dit is wat ons uniek maakt en onderscheidt in de huidige markt.
Daarnaast hebben wij geen tussenpersonen en schakelen wij direct met de fabrikanten waardoor het process veel sneller & goedkoper verloopt.

Vakkundige montage

Bij ons kunt u er ook op vertrouwen dat de montage vakkundig & snel wordt uitgevoerd. Hieronder ziet u één video van onze vele projecten van een schuifpui hoek. Deze hebben wij geplaatst met ons team.

Waarom Elmaas

Wij combineren de beste materialen en producten, met onze jarenlange expertise, om de meest passende oplossing aan u te bieden. Tevens kunnen wij snel leveren, monteren en afwerken van begin tot eind.

 • Korte levertijden inclusief montage
 • Meteen uw product laten monteren
 • Klantvriendelijke monteurs en 1 aanspreekpunt
 • Gespecialiseerd in het creëren van schuifpuien die indruk maken
 • Schuifpuien op maat voor een aantrekkelijk tarief
 • Keuze uit aluminium en kunststof kozijnen van hoge kwaliteit
 • Gratis advies en offerte
 • Streeft naar absolute perfectie. Wij zijn pas tevreden wanneer alles klopt
 • 10 jaar garantie

Meer informatie

Zou je graag meer te weten komen over het laten renoveren van je woning? Of heb je een vraag over een van onze andere diensten? Wij horen het graag. We zijn er om jouw wensen en vragen te beantwoorden en geheel onafhankelijk te adviseren.

Een renovatie realiseren? Bij Elmaas Technic worden we er razend enthousiast van.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.