Homepage / Aluminiumkozijnen

Aluminiumkozijnen

Van kozijn naar panoramaraam

Een kozijn kan zoveel meer dan alleen een omlijsting van het raam zijn. Het profiel van onze aluminium kozijnen is echter zo smal dat deze gerust het predikaat ‘panoramaramen’ verdienenen. Want het resultaat: meer licht en vrij zicht is werkelijk lumineus! Samen met onze panoramapuien -minimalistische schuifpuien- vormen deze de perfect match. Onze blikvangers zijn verkrijgbaar in verschillende glassoorten, kleuren en afwerkingen. Een slank -of nauwelijks zichtbaar- profiel geeft iedere woning en kantoor een eigentijds aangezicht.

Zo sterk als een huis

Onze aluminiumkozijnen zijn gemaakt om grote raam- en deurformaten te ondersteunen… zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit van het frame.

Meer voordelen van een panoramaraam?

 • Duurzaamheid: aluminium is volledig recyclebaar en daarmee milieuvriendelijker.
 • Onderhoud: lekker onderhoudsarm. Aluminium is weervast en roest niet.
 • Hoge isolatiewaarde: designkozijnen hebben thermische onderbrekingen, zijn energie-efficiënt. Dit scheelt uiteindelijk aardig in de energiekosten!
 • Lekker licht: in tegenstelling tot hout is dit type kozijn een lichtgewicht in zijn klasse en daarnaast ook nog eens inbraakveilig(er).

Waarom Elmaas?

Snel geleverd, meteen gemonteerd

Lange wachttijden, levertijden zat? Wij ook! Daarom importeren wij onze aluminium kozijnen en schuifpuien direct uit de fabriek. Snel schakelen, korte lijnen zorgen voor een vlotte doorstroming. Zo kunnen wij binnen twaalf weken -na bestelling- kozijnen, of schuifpuien leveren en vrijwel direct monteren. Vlot en goed. Wij beschikken dan ook over jarenlange praktijkervaring, leiden wij zelf ons team op en begeleiden ieder project van advies tot een stukje nazorg. Waar anderen werken met klusjesmannen, leveren wij uitsluitend professionals die van wanten weten.

Wat kost een aluminium kozijn?

Tip: Prijzen van aluminium kozijnen zijn afhankelijk van het gekozen formaat, afwerking en installatiekosten. Veel bedrijven rekenen extra voor installatie, bij Elmaas zijn tarieven inclusief.

Dit is de top 5 met vragen over panoramaramen
Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.