Homepage / Kozijnen

Kozijnen

Nieuwe kozijnen laten plaatsen of de huidige kozijnen laten renoveren? Bij Elmaas draaien we onze hand er niet voor om. Dankzij onze specialistische en up to date kennis zijn wij in staat om zowel kunststof kozijnen, aluminium kozijnen als houten kozijnen te realiseren. Daarbij plaatsen we ook direct het dubbelglas erin, zodat het inschakelen van een glaszetter niet nodig is. 

Benieuwd wat het beste op jouw wensen en budget aansluit? We vertellen je er graag meer over en geven je geheel vrijblijvend een advies. 

Kozijnen laten plaatsen

Nieuwe kozijnen laten plaatsen? Je hebt dan de keus uit drie verschillende materialen. Kies jij voor houten kozijnen, aluminium kozijnen of passen kunststof kozijnen toch beter bij de uitstraling van jouw woning?

Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen. De voordelen van kunststof kozijnen zijn bijvoorbeeld de hoge isolatiewaarde en onderhoudsarme eigenschappen. Daarbij zijn kunststof kozijnen met houtpatroon niet van echt hout te onderscheiden.

Heb jij enorme raampartijen en vind je een hoge isolatiewaarde belangrijk? Dan kunnen aluminium kozijnen de juiste keus zijn. Ga je liever voor een warme en natuurlijke look? Wij maken voor jou houten kozijnen die de styling van je woning helemaal afmaken.

Kozijnen laten renoveren

Zijn de kozijnen in jouw woning aan vervanging toe? Kunnen ze wel een likje verf gebruiken of wil je dubbel glas laten plaatsen? Bij Elmaas renoveren we de kozijnen in jouw woning, zodat je er weer jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Het laten renoveren van de kozijnen ziet er niet alleen fantastisch uit, het verhoogt ook het wooncomfort. Zo profiteer je met het plaatsen van dubbelglas van lagere stookkosten en verlies je minder warmte. Daarbij is het tijdig laten renoveren van de kozijnen voordeliger dan het volledig vervangen van de kozijnen. Zitten er scheuren in de kozijnen of merk je andere gebreken op? Wacht niet te lang en laat een specialist ernaar kijken.

Nieuwe kozijnen? Dubbel glas natuurlijk! Bij Elmaas hebben we het realiseren van duurzame woningen hoog in het vaandel staan. Kies je voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen of het renoveren van de bestaande kozijnen, maar is er nog geen dubbelglas aanwezig? Het is een duurzame en waarde-vermeerderende toevoeging voor jouw woning.

Snel leveren en meteen monteren

Elmaas garandeert dat uw product snel wordt geleverd inclusief montage en afwerking. Dit is wat ons uniek maakt en onderscheidt in de huidige markt.
Daarnaast hebben wij geen tussenpersonen en schakelen wij direct met de fabrikanten waardoor het process veel sneller & goedkoper verloopt.

Vakkundige montage

Bij ons kunt u er ook op vertrouwen dat de montage vakkundig & snel wordt uitgevoerd. Hieronder ziet u één video van onze vele projecten van een schuifpui hoek. Deze hebben wij geplaatst met ons team.

Waarom Elmaas

Wij combineren de beste materialen en producten, met onze jarenlange expertise, om de meest passende oplossing aan u te bieden. Tevens kunnen wij snel leveren, monteren en afwerken van begin tot eind.

 • Korte levertijden inclusief montage
 • Meteen uw product laten monteren
 • Klantvriendelijke monteurs en 1 aanspreekpunt
 • Gespecialiseerd in het creëren van schuifpuien die indruk maken
 • Schuifpuien op maat voor een aantrekkelijk tarief
 • Keuze uit aluminium en kunststof kozijnen van hoge kwaliteit
 • Gratis advies en offerte
 • Streeft naar absolute perfectie. Wij zijn pas tevreden wanneer alles klopt
 • 10 jaar garantie

Meer informatie

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.