Homepage / Aanbouw

Aanbouw

Meer ruimte creëren, zodat er meer leefruimte ontstaat?
Een grote serre of keuken realiseren waar je tot in de late uurtjes kunt genieten?
Een kantoor aan huis plaatsen waardoor thuiswerken nog comfortabeler wordt?
Met een aanbouw verhoog je niet alleen jouw wooncomfort, je voegt ook waarde aan de woning toe. Bij Elmaas Technic creëren we samen met onze partner Aanbouwexpert, aanbouwen die aan al jouw wensen voldoen en tot in de puntjes zijn afgewerkt. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Een aanbouw laten plaatsen door een partij die actief met je meedenkt, klantgericht werkt en enthousiast aan de slag gaat? Neem contact met ons op. We geven je op basis van je wensen graag een onafhankeijk en gratis advies.

Aanbouw laten plaatsen

Bij het laten plaatsen van een aanbouw komt veel kijken. Van het metselen van muren en aanleggen van elektra tot het storten van beton en stuken van wanden en plafonds. Bij Elmaas Technic hebben wij alle kennis en vakmensen in huis om iedere aanbouw – of deze nu groot of klein is – te realiseren. We nemen het gehele project voor onze rekening en ontzorgen je hierdoor volledig. Een aanbouwen creëren? Wij regelen het van A tot Z. Wat jij mag doen? Genieten van het eindresultaat.

Snel leveren en meteen monteren

Elmaas garandeert dat uw product snel wordt geleverd inclusief montage en afwerking. Dit is wat ons uniek maakt en onderscheidt in de huidige markt.
Daarnaast hebben wij geen tussenpersonen en schakelen wij direct met de fabrikanten waardoor het process veel sneller & goedkoper verloopt.

Vakkundige montage

Bij ons kunt u er ook op vertrouwen dat de montage vakkundig & snel wordt uitgevoerd. Hieronder ziet u één video van onze vele projecten van een schuifpui hoek. Deze hebben wij geplaatst met ons team.

Waarom Elmaas

Wij combineren de beste materialen en producten, met onze jarenlange expertise, om de meest passende oplossing aan u te bieden. Tevens kunnen wij snel leveren, monteren en afwerken van begin tot eind.

 • Korte levertijden inclusief montage
 • Meteen uw product laten monteren
 • Klantvriendelijke monteurs en 1 aanspreekpunt
 • Gespecialiseerd in het creëren van schuifpuien die indruk maken
 • Schuifpuien op maat voor een aantrekkelijk tarief
 • Keuze uit aluminium en kunststof kozijnen van hoge kwaliteit
 • Gratis advies en offerte
 • Streeft naar absolute perfectie. Wij zijn pas tevreden wanneer alles klopt
 • 10 jaar garantie

Meer informatie

Zou je graag meer willen weten over het laten plaatsen van een aanbouw of één van onze andere diensten? Laat het ons weten. We plannen graag een gesprek met je in, zodat we je op basis van je ideeën een vrijblijvend advies kunnen geven. Ben jij op zoek naar een partij die jouw droomaanbouw realiseert? Laat ons het voor jou verwezenlijken.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.