Homepage / Aluminium Schuifpui

Aluminium Schuifpui

De beste aluminium schuifpuien en kozijnen

Bij het woord schuifpui denken de meeste mensen gelijk aan monteren. Maar alles staat of valt met selecteren: van materiaal en mankracht. We zijn immers net zo goed als de producten en talent waarmee we werken. Daarom zijn wij een zoektocht naar de beste aluminium schuifpuien en kozijnen gestart. Dit heeft een selectie van premium leveranciers opgeleverd. Namelijk Cortizo, Schüco en Reynaers.

Cortizo is topproducent van minimalistische schuifpuien in praktisch alle denkbare maten, kleuren in twee verschillende uitvoeringen. Namelijk:

 • Cor Vision: dubbelglas schuifpui van 3 X 2,7 meter hoog.
 • Cor Vision Plus: triple glas schuifpui van 4 X 4 meter per schuifdeel.
 • Grote verschil? Het profiel van Corvision Plus is zo smal dat deze praktisch onzichtbaar is.
 • Afmetingen zijn daarbij nog royaler dan Cor Vision.

Cortizo schuifpuien zijn naadloos te combineren met diverse aluminium kozijnen. Volledige glaslook creëren? Ga voor een transparante glashoek (een glas- op- glas hoekraam zonder verticale profielen). Ook voor uitstekende thermische- en geluidsisolatie is Cortizo de perfect match. Bijkomende plus: Cortizo komt in een recente test als beste en voordeligste keuze uit de bus. Dus voor wie op zoek is naar een design schuifpui met de perfecte prijskwaliteit verhouding? Dan is Cortizo een geweldige keuze.

 • Shüco: modern en stijlvol design, veelzijdigheid, geluidsisolatie. Schüco onderscheidt zich vooral door een strakke look en innovatie.
 • Reynaers: hoogwaardige aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en gevels in verschillende configuraties en uitvoeringen. Waaronder: hefschuif, parallelle schuif en kiep-schuif systemen. De kracht van Reynaers zit ‘m vooral in optimale veiligheidssystemen en slanke kozijnen. Reynaers is minder voordelig dan Cortizo.

Tip: informeer ook eens naar Elmaas Extra’s: zoals ventilatie-, automatische bediening-, of alarmsystemen.

Vouwoplossingen en deuren

Wat zijn vouwoplossingen? Dit zijn vouwschuifpuien, of harmonicadeuren in verschillende uitvoeringen. Een harmonicawand is praktisch helemaal te openen. Bij een schuifsysteem blijft er altijd één deel staan. Meest populaire harmonicadeur is de zwarte aluminium vouwwand met een twee- of driedelige vouwdeur. Ideaal. Of wat dacht je van een complete gevel van vier-tot zesdelige vouwdeuren? Zo haal je het buitengevoel helemaal in huis. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor onze openslaande aluminium tuindeuren.

Keuzestress, of advies nodig?

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.