Homepage / Cor Vision Plus Aluminium Schuifpui

Cor Vision Plus Aluminium Schuifpui

De Cor Vision Plus aluminium schuifpui van Cortizo bezit de meeste eigenschappen van de reguliere Cor Vision schuifpui. Echter heeft de Plus variant toch wel andere eigenschappen die het comfort en luxe naar een hoger niveau tillen, waaronder het glas die te leveren is in HR+++ (triple glas). De schuifpuien van Cortizo zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een minimalistische en functionele aluminium schuifpui. Het product is gemaakt van zeer hoge kwaliteit aluminium en biedt niet alleen een mooi en elegant design maar ook uitstekende isolatiewaarde en akoestische demping. Hierdoor geniet je niet alleen van het uitzicht, maar bent u ook beschermd tegen weersinvloeden.

Aluminium Schuifpui Cor Vision Plus

Voordelen Cor Vision Plus

Hieronder de voordelen van de aluminium schuifpui Cor Vision Plus op een rijtje:

 • Stijlvol design: De Cor Vision Plus schuifpui is ontworpen om te voldoen aan de hoogste esthetische eisen en past bij elke woningstijl.
 • Uitstekende isolatie: Dankzij de mogelijkheid van HR+++ (triple glas) en hoogwaardig aluminium, biedt de schuifpui uitstekende isolatie-eigenschappen. Hierdoor wordt de warmte in de winter vastgehouden en blijft het in de zomer aangenaam koel.
 • Elektrische motor: Comfort en luxe door de mogelijkheid om uw schuifpui met een motor te laten openen en sluiten.
 • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: De Cor Vision Plus schuifpui is sterk en duurzaam, en eenvoudig te onderhouden.
 • Snelle levering en perfecte montage: Bij Elmaas, de partij die de schuifpui levert en monteert, kun je rekenen op snelle levering en een perfecte montage binnen slechts 3 maanden.

Technische specificaties

Hieronder vindt je een overzicht van de technische specificaties zoals isolatiewaardes, akoestische prestaties en profielmaten:

Bij Elmaas bestel je de Cor Vision Plus schuifpui op maat. Wij zijn de partij die zowel het product levert als het monteert, en dit alles binnen een periode van slechts 3 maanden. Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrentie, waar levertijden vaak oplopen tot wel 10 maanden en montage vaak onvakkundig uitgevoerd wordt.

Bij Elmaas kun je rekenen op kwaliteit en snelle levering. Onze professionals staan garant voor een perfecte oplevering, zodat je optimaal kunt genieten van uw nieuwe aluminium schuifpui. Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium en HR+++ glas is de Cor Vision Plus schuifpui niet alleen sterk en duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk.

Kort samengevat, de Cor Vision Plus schuifpui van Cortizo is de perfecte schuifpui voor wie op zoek is naar een elegante en minimalistische aluminium schuifpui. Door de korte lijnen van Elmaas bent u verzekerd van korte levertijden en vakkundige montage.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geĂŻnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.