Homepage / Cortizo Schuifpuien

Cortizo Schuifpuien

Cortizo is een toonaangevend merk in de ramen- en deurenindustrie, en hun producten Cor Vision en Cor Vision Plus zijn geen uitzondering. Deze producten zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid te bieden.

Sterke punten van Cor Vision

 • Hoogwaardige thermische isolatie
 • Eenvoudige en snelle montage
 • Grote keuze aan kleuren en afwerkingen

Sterke punten van Cor Vision Plus

 • Extra stevigheid en veiligheid
 • Geavanceerde luchtdichting
 • Optionele zonwering en ventilatie

Energie-efficiëntie

Beide producten van Cor Vision en Cor Vision Plus zijn ontworpen om energie-efficiëntie te optimaliseren. De thermische isolatie houdt de warmte in de winter binnen en houdt de hitte in de zomer buiten. Dit kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van de energiekosten en een verbetering van het wooncomfort.

Duurzaamheid

Cortizo gebruikt alleen de beste materialen voor de productie van Cor Vision en Cor Vision Plus. Deze producten zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan en tegen de elementen te weerstaan. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in elk soort klimaat.

Design

Cor Vision en Cor Vision Plus zijn beschikbaar in een breed scala van kleuren en afwerkingen, zodat u uw ramen en deuren kunt afstemmen op de stijl van uw huis. Dit maakt de producten een perfecte keuze voor nieuwbouw of renovatieprojecten.

Service en ondersteuning

Cortizo is trots op hun uitstekende service en ondersteuning. De medewerkers staan altijd klaar om al uw vragen wij te beantwoorden en u te helpen bij elk aspect van uw aankoop van Cor Vision of Cor Vision Plus. Van de keuze van het juiste product tot de installatie en onderhoud, Cortizo zorgt ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop.

Conclusie

Als u op zoek bent naar ramen en deuren die zowel energie-efficiënt als duurzaam zijn, dan zijn Cor Vision en Cor Vision Plus de perfecte keuze. Met de vele voordelen van deze producten, zoals thermische isolatie, stevigheid, veiligheid en design, zult u niet teleurgesteld zijn in uw aankoop. Bovendien, met de uitstekende service en ondersteuning van Cortizo, kunt u er zeker van zijn dat u een product koopt van topkwaliteit.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.