Homepage / Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui

Bij Elmaas kunt u terecht voor het plaatsen van kunststof schuifpuien in zowel minimalistische shuifpuien als klassieke profielen. Onze specialisten bieden onafhankelijk advies op basis van uw wensen en budget, en zorgen voor professionele installatie van op maat gemaakte schuifpuien. Laat uw woning verfraaien en tegelijkertijd praktischer maken met kunststof schuifpuien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Voordelen van het laten plaatsen van een kunststof schuifpui

Kunststof schuifpuien brengen zowel meer warmte als licht naar binnen en creëren een huiselijke, aangename sfeer die het wooncomfort verhoogt. Open de schuifpui om een fris briesje door de woning te laten waaien en binnen bij buiten te betrekken. In tegenstelling tot openslaande deuren nemen kunststof schuifpuien geen ruimte in en zijn daarom ook geschikt voor woningen met een kleine buitenruimte.

Waarom een kunststof schuifpui?

 • Kunststof schuifpuien zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en behoeven weinig onderhoud.
 • Ze zijn energie-efficiënt en helpen om de energiekosten te verlagen door de warmte-isolatie te verbeteren.
 • Kunststof schuifpuien zijn gemakkelijk te openen en sluiten en bieden een ruime doorgang, wat ze ideaal maakt voor gebruik in de zomer.
 • Beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, wat ze geschikt maakt voor elk type woning.

Kosten nieuwe kunststof schuifpui

Natuurlijk zouden we je graag vertellen wat het plaatsen van een nieuwe kunststof schuifpui kost, maar de prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo heeft het design/profiel keuze, de grootte en de afwerking invloed op de kosten. Om jou een goede prijsindicatie te kunnen geven, horen we graag wat jouw wensen zijn.

Garantie: Bij Elmaas zijn we zeker van de kwaliteit die we leveren. Om deze reden ontvang je 10 jaar garantie op onze schuifpuien op maat.

Snel leveren en meteen monteren

Elmaas garandeert dat uw product snel wordt geleverd inclusief montage en afwerking. Dit is wat ons uniek maakt en onderscheidt in de huidige markt.
Daarnaast hebben wij geen tussenpersonen en schakelen wij direct met de fabrikanten waardoor het process veel sneller & goedkoper verloopt.

Vakkundige montage

Bij ons kunt u er ook op vertrouwen dat de montage vakkundig & snel wordt uitgevoerd. Hieronder ziet u één video van onze vele projecten van een schuifpui hoek. Deze hebben wij geplaatst met ons team.

Waarom Elmaas

Wij combineren de beste materialen en producten, met onze jarenlange expertise, om de meest passende oplossing aan u te bieden. Tevens kunnen wij snel leveren, monteren en afwerken van begin tot eind.

 • Korte levertijden inclusief montage
 • Meteen uw product laten monteren
 • Klantvriendelijke monteurs en 1 aanspreekpunt
 • Gespecialiseerd in het creëren van schuifpuien die indruk maken
 • Schuifpuien op maat voor een aantrekkelijk tarief
 • Keuze uit aluminium en kunststof kozijnen van hoge kwaliteit
 • Gratis advies en offerte
 • Streeft naar absolute perfectie. Wij zijn pas tevreden wanneer alles klopt
 • 10 jaar garantie

Meer informatie

Zou je graag meer willen weten over het laten maken en plaatsen van schuifpuien? Of heb je een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en geven een onafhankelijk advies.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.