Homepage / Dakkapel

Dakkapel

Een dakkapel op maat laten maken? Bij Elmaas Technic maken we dakkapellen op maat voor een aantrekkelijke prijs. Dakkapellen kunnen van verschillende materialen – zoals kunststof en hout – worden verwezenlijkt. Welk materiaal het beste op jouw wensen en budget aansluit, is geheel afhankelijk van de grootte en jouw ideeën. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Op basis van je wensen geven we je graag een advies.

Snel leveren en meteen monteren

Elmaas garandeert dat uw product snel wordt geleverd inclusief montage en afwerking. Dit is wat ons uniek maakt en onderscheidt in de huidige markt.
Daarnaast hebben wij geen tussenpersonen en schakelen wij direct met de fabrikanten waardoor het process veel sneller & goedkoper verloopt.

Vakkundige montage

Bij ons kunt u er ook op vertrouwen dat de montage vakkundig & snel wordt uitgevoerd. Hieronder ziet u één video van onze vele projecten van een schuifpui hoek. Deze hebben wij geplaatst met ons team.

Waarom Elmaas

Wij combineren de beste materialen en producten, met onze jarenlange expertise, om de meest passende oplossing aan u te bieden. Tevens kunnen wij snel leveren, monteren en afwerken van begin tot eind.

 • Korte levertijden inclusief montage
 • Meteen uw product laten monteren
 • Klantvriendelijke monteurs en 1 aanspreekpunt
 • Gespecialiseerd in het creëren van schuifpuien die indruk maken
 • Schuifpuien op maat voor een aantrekkelijk tarief
 • Keuze uit aluminium en kunststof kozijnen van hoge kwaliteit
 • Gratis advies en offerte
 • Streeft naar absolute perfectie. Wij zijn pas tevreden wanneer alles klopt
 • 10 jaar garantie

Elmaas werkt enkel en alleen samen met de allerbeste vakmensen. Zij zijn te allen tijde op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en denken actief met je mee om zo samen tot een fantastisch resultaat te komen.

Wat kost een dakkapel?

Wanneer je geïnteresseerd bent om een dakkapel te laten maken, is het vanzelfsprekend dat je benieuwd bent naar het hierbij behorende kostenplaatje. Helaas is het erg moeilijk hier op voorhand een eenduidig antwoord op te geven. De totaalsom is volledig afhankelijk van de grootte van de dakkapel en het materiaal waarvan deze gemaakt wordt.

Kies jij ervoor om door ons een dakkapel te laten maken en plaatsen, dan verwerken we hierin tevens dubbelglas. Wij regelen het laten maken en plaatsen ervan van A tot Z en zorgen ervoor dat jouw dakkapel ook nog eens hartstikke duurzaam is. Zo heb jij nergens omkijken naar.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over het laten maken van een dakkapel of heb je een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar datgene dat we voor jou kunnen betekenen en denken graag met je mee.

Interesse?

Vraag een offerte aan

Zou je graag meer te weten komen over het laten plaatsen of renoveren van kozijnen? Wij zijn benieuwd naar je wensen en geven je op basis daarvan graag een vrijblijvend advies. Kies je voor Elmaas dan nemen wij het gehele project uit handen, want jou volledig ontzorgen dat is wat wij doen.

De drie zekerheden van Elmaas
 • Snelle levering.
 • Vakkundig gemonteerd door eigen team van professionals.
 • Een maximaal panorama met 10 jaar garantie.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben geïnteresseerd in*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Vooraf willen wij u informeren dat wij enkel aluminium schuifpuien en aluminium kozijnen leveren met zeer slanke profielen.

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.